Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Gerbang Perusahaan

BTF Testing Lab (Shenzhen) Co., Ltd.

minangka organisasi tes pihak katelu sing fokus ing tes keamanan lan layanan sertifikasi produk elektronik lan listrik lan barang konsumen.

BTF wis"adil, adil, akurat lan kaku"minangka pedoman, sesuai karo syarat sistem manajemen laboratorium ISO / IEC17025 lan kalibrasi kanggo manajemen ilmiah.

Dilengkapi fasilitas tes profesional lan lengkap, lan duwe tim ahli tes lan sertifikasi sing berpengalaman.Kanggo wektu sing suwe, BTF ngandelake mode layanan sing luwih maju, netepi filosofi bisnis babagan kualitas pisanan, kejujuran lan kapercayan, lan nyedhiyakake layanan uji coba lan sertifikasi sing profesional, komprehensif, berkualitas tinggi, siji-mandeg.

Lab Pengujian BTF

duwe laboratorium kompatibilitas elektromagnetik, laboratorium komunikasi nirkabel, laboratorium SAR, laboratorium safety, laboratorium linuwih, laboratorium testing baterei, testing kimia lan laboratorium liyane.Nduwe kompatibilitas elektromagnetik sing sampurna, frekuensi radio, safety produk, linuwih lingkungan, analisis kegagalan material, ROHS / REACH lan kemampuan tes liyane.

Instrumen pangujian canggih lan sampurna diprodhuksi lan dibangun dening perusahaan internasional sing kondhang ing industri kayata Rohde & Schwarz, Schwarzbeck, EMTEST, Luethi, lan liya-liyane, dilengkapi fasilitas uji coba profesional lan lengkap, lan duwe tim uji coba lan sertifikasi sing berpengalaman. ahli.

bab-kita2

Laboratorium BTF

minangka institusi pengujian sing diakreditasi dening Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian (CNAS), nomer: L17568.Sawise pirang-pirang taun pembangunan, BTF wis njaga hubungan apik karo UL, ETL, FDA, KTL lan KETI ing Korea Selatan, lan duwe kerjasama apik karo laboratorium nasional kayata Institut Metrologi lan Kualitas Shenzhen, Pusat Pengujian Produk Elektronik Shenzhen, Inspeksi Komoditi Shenzhen. Biro, Guangzhou Saibao, Institut Pengujian Peralatan Rumah Tangga Guangzhou.

Mbantu klien kanggo nglamar sertifikasi multi-negara.

Hubungi Kita

Yen sampeyan kepengin weruh barang apa wae sawise sampeyan ndeleng dhaptar produk, aja ragu-ragu hubungi kita kanggo pitakon.Sampeyan bakal bisa ngirim email lan hubungi kita kanggo konsultasi lan kita bakal nanggapi sampeyan sanalika bisa.

alamat:F101, 201 and 301, Building 1, Block 2, Tantou Industrial Park, Tantou Community, Songgang Street, Bao'an District, Shenzhen, China

Telpon: +86-755-23146130 / +86-755-13590473345

Email: info@btf-lab.com

BTF Testing Safety lab introduction-02 (3)

Komitmen Perusahaan

Manut Ketentuan Undhang-undhang lan Peraturan Nasional sing Relevan, Tindakake Prinsip Objektivitas lan Kamardikan, Adil lan Adil, Jujur lan Kredit, Manut Etika Profesional, Tanggung Jawab Sosial.