BTF Testing Baterei Laboratorium introduksi

Baterei

BTF Testing Baterei Laboratorium introduksi

katrangan singkat:

Laboratorium Baterei BTF diadegake ing Juli 2021, lan limang kategori kegiatan utamane kalebu baterei digital, pasokan listrik seluler, baterei panyimpenan energi, pasokan listrik panyimpenan energi, baterei daya cilik, lan sistem BMS.Bidang aplikasi layanan kalebu: produk digital, alat listrik, dolanan listrik, sepedha listrik, kendaraan imbangan listrik, pasokan listrik darurat, USP, kendaraan energi anyar, sistem panyimpenan energi listrik, aplikasi stasiun pangkalan komunikasi, lsp. Jinis utama layanan tes kalebu tes kinerja listrik, tes safety, tes mekanik, tes simulasi lingkungan, tes linuwih, tes komponen elektronik, analisis kimia, lsp. Sertifikasi internasional utama kalebu: China (GB, Taiwan seri BSMI), Internasional (seri IEC), Internasional ( Seri ISO), Uni Eropa (seri EN), Amerika Serikat (seri UL), Korea Selatan (seri KC), Jepang (seri PSE)


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Standar layanan utama kalebu: sertifikasi transportasi udara (UN38.3, IEC62281), sertifikasi CB (IEC62133, IEC62619, IEC62620), sertifikasi UL (UL1642, UL62133, UL2054, UL2056, UL2271, 1.1 , GB4943, lsp), daya panyimpenan energi (GB38031-2020, GB/T 36972-2018, GB/T 36672-2018, GB/T 36276-2018) lan layanan liyane

Laboratorium Baterei Pengujian BTF-03 (7)
Laboratorium Baterei Pengujian BTF-03 (6)

Laboratorium energi anyar dilengkapi instrumen uji lanjut: kamar suhu lan kelembapan konstan, tester sirkuit cendhak eksternal, sistem uji baterei (20V, 20A, bisa ndhukung saluran 8 paralel), mesin uji tekanan rendah, mesin uji ekstrusi cembung, kejut termal mesin tes, Tester suhu Agilent, lsp.

Laboratorium energi anyar saiki wis entuk kualifikasi kayata sertifikat akreditasi CNAS, inspeksi CMA lan sertifikat akreditasi pengujian, laboratorium akreditasi DGM, laboratorium resmi VCCI, TUV Rheinland PTL, laboratorium resmi UA, laboratorium akreditasi sing diakoni UL ing Amerika Serikat, koperasi resmi CQC laboratorium, laboratorium sing diakoni A2LA ing Amerika Serikat, lsp.

Laboratorium Baterei Pengujian BTF-03 (5)
Laboratorium Baterei Pengujian BTF-03 (4)

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, laboratorium kasebut duwe peralatan uji coba lan tim teknik teknis profesional, sing bisa napsirake sertifikasi lan syarat standar saka macem-macem negara kanthi bener, lan nyedhiyakake layanan uji coba lan sertifikasi sing luwih profesional lan berkualitas miturut standar nasional sing relevan. standar lan syarat.

Kita ngurmati saben kesempatan kanggo ngrembug karo sampeyan lan kanthi tulus nampani sampeyan ngunjungi BTF kanggo nyekseni motto: layanan khusus, layanan berkualitas tinggi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita