BTF Testing Lab Radio frekuensi (RF) introduksi

RF

BTF Testing Lab Radio frekuensi (RF) introduksi

katrangan singkat:

Frekuensi radio diarani RF, frekuensi radio yaiku saiki RF, yaiku jinis gelombang elektromagnetik AC frekuensi dhuwur sing cendhak.BTF Testing Lab duwe laboratorium frekuensi radio lengkap.Arus bolak-balik sing owah-owahan kurang saka 1000 kali per detik diarani arus frekuensi rendah, lan arus frekuensi sing luwih saka 10.000 kali diarani arus frekuensi dhuwur, lan frekuensi radio minangka arus frekuensi dhuwur.Sistem televisi kabel nggunakake mode transmisi frekuensi radio.

Ing elektronik, arus listrik mili liwat konduktor lan mbentuk medan magnet ing sakubenge.Arus bolak-balik ngliwati konduktor, lan medan elektromagnetik bolak-balik dibentuk ing sekitar konduktor kasebut, diarani gelombang elektromagnetik.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan singkat

Nalika frekuensi gelombang elektromagnetik luwih murah tinimbang 100kHz, gelombang elektromagnetik bakal diserap dening permukaan lan ora bisa mbentuk transmisi sing efektif, nanging nalika frekuensi gelombang elektromagnetik luwih dhuwur tinimbang 100kHz, gelombang elektromagnetik bisa nyebar ing udara lan dibayangke dening ionosfer ing pinggir njaba atmosfer, mbentuk kemampuan transmisi jarak adoh, kita nyebut gelombang elektromagnetik frekuensi dhuwur kanthi kemampuan transmisi jarak adoh frekuensi radio, singkatan Inggris: RF

Pambuka Teknologi Bluetooth

BTF Testing Lab Radio frequency (RF) introduksi-02 (1)

Pengenalan Teknologi 2G

BTF Testing Lab Radio frequency (RF) introduksi-02 (2)

Pengenalan Teknologi 3G

BTF Testing Lab Radio frequency (RF) introduksi-02 (3)

Pengenalan Teknologi 4G

BTF Testing Lab Radio frequency (RF) introduksi-02 (4)

Pengenalan Teknologi 5G

BTF Testing Lab Radio frequency (RF) introduksi-02 (5)

Pengenalan Teknologi LoT

BTF Testing Lab Radio frekuensi (RF) introduksi-02 (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita