BTF Testing Lab Electromagnetic Compatibility (EMC) introduksi

EMC

BTF Testing Lab Electromagnetic Compatibility (EMC) introduksi

katrangan singkat:

Kompatibilitas elektromagnetik (EMC) nuduhake kemampuan piranti utawa sistem kanggo operate kanthi tundhuk ing lingkungan elektromagnetik tanpa nyebabake gangguan elektromagnetik sing ora bisa ditoleransi kanggo peralatan apa wae ing lingkungane.Mulane, EMC kalebu rong syarat: Ing tangan siji, tegese gangguan elektromagnetik sing diasilake dening peralatan menyang lingkungan ing proses operasi normal ora bisa ngluwihi watesan tartamtu;Ing sisih liya, tegese piranti kasebut duwe tingkat kekebalan tartamtu kanggo gangguan elektromagnetik ing lingkungan, yaiku, sensitivitas elektromagnetik.


Detail Produk

Tag produk

Item tes utama

Proyek Interferensi Elektromagnetik

Proyek Kekebalan Elektromagnetik

Dilakoni gangguan

discharge elektrostatik

Interferensi radiasi

listrik cepet bledosan

Medan magnet sing dipancarake

mundhak

Daya gangguan

RF Dilaksanakake Kekebalan

Kekuwatan medan elektromagnetik

RF Radiated Kakebalan

Daya harmonik

Medan magnet frekuensi daya

Fluktuasi voltase lan kelip-kelip

Tegangan dips lan interupsi

Item pangukuran Standar Kinerja utama
Emisi radiasi VCCIJ55032FCC Part-15

CISPR 32

CISPR 14.1

CISPR 11

EN300 386

EN301 489-1

EN55103-1

……

Gelombang magnetik: 9kHz-30MHz Gelombang listrik: 30MHz-40GHz Metode 3m pangukuran otomatis
Port daya nindakake emisi AMN: 100A9kHz-30MHz
Daya gangguan CISPR 14.1 30-300MHzClamp positioner L=6m
Gangguan elektromagnetik radiasi CISPR 15 9kHz - 30MHzφ2m Antena gelung gedhe
Arus harmonik / fluktuasi tegangan IEC61000-3-2IEC61000-3-3 <16A
ESD IEC61000-4-2 +'/- 30kVAir/ Kontak DischargeHorizontal / Vertikal Coupling Plane
EFT / bledosan IEC61000-4-4 +'/- 6kV1φ/3φ AC380V/50AClamp
Surge IEC61000-4-5

+'/- 7.5kVkombinasi1φ,

50ADC/100A

Kekebalan sing ditindakake IEC61000-4-6

0.15-230MHz30VAM/PM

M1, M2-M5 / 50A, Telekomunikasi T2 / T4, Shield USB

Medan magnet frekuensi daya IEC61000-4-8

100A/m50/60Hz1.2 × 1.2 × 1.2m Koil Helmholtz

2.0 × 2.5m Oneturn Coil

Pambuka Teknologi Bluetooth

Kerangka sistem standar EMC saka umume organisasi internasional nggunakake sistem klasifikasi standar Komisi Elektroteknik Internasional (IEC), sing dipérang dadi telung kategori: standar dhasar, standar umum, lan standar produk.Ing antarane, standar produk dipérang dadi standar produk seri lan standar produk khusus.Saben jinis standar kalebu standar interferensi lan anti-interferensi.Standar EMC diadopsi miturut urutan "standar produk khusus → standar produk → standar umum".

Standar Kategori Produk Umum

standar domestik

standar internasional

Cahya

GB17743

CISPR15

GB17625.1&2

IEC61000-3-2&3

piranti omah

GB4343

CISPR14-1&2

GB17625.1&2

IEC61000-3-2&3

audio lan video AV

GB13837

CISPR13&20

GB17625.1

IEC61000-3-2

informasi IT

GB9254

CISPR22

GB17625.1&2

IEC61000-3-2&3

multimedia

GB / T 9254.1-2021

CISPR32

GB17625.1&2

IEC61000-3-2&3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita