BTF Testing Chemistry lab introduksi

Kimia

BTF Testing Chemistry lab introduksi

katrangan singkat:

Laboratorium Kimia Pengujian BTF duwe spesialisasi ing layanan teknis kayata tes zat mbebayani produk, tes komponen, analisis zat sing ora dingerteni, tes kinerja fisik lan kimia, lan diagnosis masalah industri!Wong sing tanggung jawab ing pusat lan personel R&D utama netepi konsep "keadilan lan keadilan, ketat lan akurat, ilmiah lan efisien", lan ngladeni pelanggan perusahaan kanthi sikap kerja sing ketat lan nyata.

Pambuka peralatan kimia

Energy dispersive X-ray fluorescence analyzer (XRF)

Spektrometri massa kromatografi gas (GC-MS)

Kromatografi Ion (IC)

Spektrofotometer Serapan Atom (AAS)

Karbon inframerah frekuensi dhuwur lan analisa belerang

Kromatografi Cairan Kinerja Tinggi (HPLC)

Spektrometer Emisi Optik Plasma Induktif (ICP-OES)

Spektrofotometer UV-Vis (UV-Vis)


Detail Produk

Tag produk

Watesan Panggunaan Sepuluh Zat Mbebayani

jeneng zat watesan Metode Tes bukti

Timbal (Pb)

1000ppm

IEC 62321

ICP-OES

Merkuri (Hg)

1000ppm

IEC 62321

ICP-OES

Kadmium (Cd)

100 ppm

IEC 62321

ICP-OES

Kromium heksavalen (Cr(VI))

1000ppm

IEC 62321

UV-VIS

Polybrominated Biphenyl (PBB)

1000ppm IEC 62321 GC-MS

(PBDE)Polybrominated diphenyl ethers (PBDEs)

1000ppm IEC 62321 GC-MS
Di(2-etilheksil) ftalat (DEHP) 1000ppm IEC 62321&EN 14372 GC-MS
Dibutyl phthalate (DBP) 1000ppm IEC 62321&EN 14372 GC-MS
Butyl Benzyl Phthalate (BBP) 1000ppm IEC 62321&EN 14372 GC-MS
Diisobutyl phthalate (DIBP) 1000ppm IEC 62321&EN 14372 GC-MS

Pengujian Phthalate

Komisi Eropa ngetokake Arahan 2005/84/EC tanggal 14 Desember 2005, yaiku amandemen kaping 22 kanggo 76/769/EEC, tujuane kanggo mbatesi panggunaan phthalates ing dolanan lan produk bocah-bocah.Panggunaan arahan iki wiwit tanggal 16 Januari 2007 lan dicabut tanggal 31 Mei 2009. Syarat kontrol sing cocog kalebu ing Watesan Peraturan REACH (Annex XVII).Amarga nggunakake phthalates sing akeh, akeh perusahaan elektronik sing kondhang wiwit ngontrol phthalates ing produk listrik lan elektronik.

Syarat (sadurunge 2005/84/EC) Limit

jeneng zat watesan Metode Tes Testinstrumen
Di(2-etilheksil) ftalat (DEHP) Ing bahan plastik ing dolanan lan produk bocah-bocah, isi telung phthalates kasebut ora ngluwihi 1000ppm

EN 14372:2004

GC-MS
Dibutyl phthalate (DBP)
Butyl Benzyl Phthalate (BBP)
Diisononyl Phthalate (DINP) Telung phthalates iki ora kudu ngluwihi 1000ppm ing bahan plastik sing bisa dilebokake ing cangkeme ing dolanan lan produk bocah.
Diisodesil phthalate (DIDP)
Di-n-octil phthalate (DNOP)

Tes Halogen

Kanthi nambah kesadaran babagan perlindungan lingkungan global, senyawa sing ngemot halogen kayata retardants api sing ngemot halogen, pestisida sing ngemot halogen lan penghancur lapisan ozon bakal dicekal mboko sithik, dadi tren global sing bebas halogen.Standar papan sirkuit bebas halogen IEC61249-2-21:2003 sing diterbitake dening International Electrotechnical Commission (IEC) ing taun 2003 malah nganyarke standar bebas halogen saka "bebas sawetara senyawa halogen" dadi "bebas halogen".Sakbanjure, perusahaan IT internasional gedhe sing kondhang (kayata Apple, DELL, HP, lan sapiturute) kanthi cepet ngetutake kanggo ngramu standar bebas halogen lan jadwal implementasine.Saiki, "produk listrik lan elektronik bebas halogen" wis dadi konsensus sing wiyar lan dadi tren umum, nanging ora ana negara sing nerbitake peraturan bebas halogen, lan standar bebas halogen bisa ditindakake miturut IEC61249-2-21 utawa syarat pelanggan masing-masing.

★ IEC61249-2-21: 2003 Standar kanggo papan sirkuit bebas halogen

Cl≤900ppm, Br≤900ppm, Cl+Br≤1500ppm

Standar kanggo papan sirkuit bebas halogen IEC61249-2-21: 2003

Cl≤900ppm, Br≤900ppm, Cl+Br≤1500ppm

★ Bahan beresiko dhuwur kanthi halogen (nggunakake halogen):

Aplikasi saka halogen:

Plastik, Flame retardants, Pestisida, Refrigerant, Reagen resik, Solvent, Pigmen, fluks Rosin, komponen elektronik, etc.

★ Metode tes halogen:

EN14582/IEC61189-2 Pretreatment: EN14582/IEC61189-2

Instrumen tes: IC (Ion Chromatography)

Pengujian Senyawa Organostan

Uni Eropa nerbitake 89/677 / EEC tanggal 12 Juli 1989, yaiku amandemen kaping 8 kanggo 76/769 / EEC, lan arahan kasebut ora bisa didol ing pasar minangka biocide ing lapisan antifouling sing disambung kanthi bebas lan bahan formulasinya.Tanggal 28 Mei 2009, Uni Eropa ngadopsi Resolusi 2009/425/EC, luwih mbatesi panggunaan senyawa organotin.Wiwit 1 Juni 2009, syarat watesan senyawa organotin wis kalebu ing kontrol peraturan REACH.

Watesan Jangkauan (asli 2009/425/EC) kaya ing ngisor iki

zat wektu mbutuhake panggunaan diwatesi

Senyawa organotin tersubstitusi kayata TBT, TPT

Saka 1 Juli 2010

Senyawa organotin sing diganti tri-substitusi kanthi kandungan timah luwih saka 0,1% ora bisa digunakake ing artikel.

Item sing ora bisa digunakake ing

Senyawa dibutyltin DBT

Saka 1 Januari 2012

Senyawa dibutyltin kanthi isi timah luwih saka 0,1% ora bisa digunakake ing artikel utawa campuran

Ora kanggo digunakake ing artikel lan campuran, aplikasi individu dilanjutake nganti 1 Januari 2015

Senyawa DOTdioctyltin DOT

Saka 1 Januari 2012

Senyawa dioctyltin kanthi isi timah luwih saka 0,1% ora bisa digunakake ing artikel tartamtu

Item sing ditutupi: tekstil, sarung tangan, produk perawatan bocah, popok, lsp.

Pengujian PAH

Ing Mei 2019, Komite Keamanan Produk Jerman (Der Ausschuss für Produktsicherheit, AfPS) ngetokake standar anyar kanggo tes lan evaluasi hidrokarbon aromatik polisiklik (PAH) ing sertifikasi GS: AfPs GS 2019:01 PAK (standar lawas yaiku: AfPS GS 2014: 01 PAK).Standar anyar bakal dileksanakake wiwit tanggal 1 Juli 2020, lan standar lawas bakal ora sah ing wektu sing padha.

Persyaratan PAH kanggo sertifikasi tandha GS (mg/kg)

proyek

siji jinis

Kelas II

telung kategori

Item sing bisa dilebokake ing cangkeme utawa bahan sing kena kulit kanggo bocah-bocah ing umur 3 taun

Item sing ora diatur ing kelas, lan item sing kerep kena kulit lan wektu kontak ngluwihi 30 detik (kontak jangka panjang karo kulit)

Bahan sing ora kalebu ing kategori 1 lan 2 lan samesthine bakal kena kontak karo kulit ora luwih saka 30 detik (kontak jangka cendhak)

(NAP) Naftalena (NAP)

<1

< 2

< 10

(PHE)Filipina (PHE)

Total <1

Total <10

Total <50

(ANT) Antrasena (ANT)
(FLT) Fluorantene (FLT)
Pyrene (PYR)
Benzo(a)antrasena (BaA)

<0.2

<0.5

<1

Que (CHR)

<0.2

<0.5

<1

Benzo(b)fluorantene (BbF)

<0.2

<0.5

<1

Benzo(k)fluorantene (BkF)

<0.2

<0.5

<1

Benzo(a)pyrene (BaP)

<0.2

<0.5

<1

Indeno(1,2,3-cd)pyrene (IPY)

<0.2

<0.5

<1

Dibenzo(a,h)antrasena (DBA)

<0.2

<0.5

<1

Benzo(g,h,i)Perylene (BPE)

<0.2

<0.5

<1

Benzo[j]fluorantene

<0.2

<0.5

<1

Benzo [e] pyrene

<0.2

<0.5

<1

Total PAH

<1

< 10

< 50

Wewenang lan Watesan Bahan Kimia REACH

REACH iku singkatan saka Peraturan EU 1907/2006/EC (Pendaftaran, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia).Jeneng Cina yaiku "Registrasi, Evaluasi, Wewenang lan Watesan Bahan Kimia", sing diluncurake kanthi resmi tanggal 1 Juni 2007. efektif.

Bahan SVHC Keprihatinan Banget:

Bahan-bahan sing kuwatir banget.Iki minangka istilah umum kanggo kelas gedhe saka zat mbebayani miturut peraturan REACH.SVHC kalebu seri zat sing mbebayani banget kayata karsinogenik, teratogenik, keracunan reproduksi, lan bioakumulasi.

Watesan

REACH Artikel 67(1) mbutuhake zat sing kadhaptar ing REACH Annex XVII (dheweke, ing campuran utawa ing artikel) ora bakal diprodhuksi, dilebokake ing pasar lan digunakake kajaba syarat sing diwatesi dituruti.

Syarat Watesan

Tanggal 1 Juni 2009, Daftar Watesan REACH (Lampiran XVII) dileksanakake, ngganti 76/769/EEC lan pirang-pirang amandemen.Nganti saiki, dhaptar sing diwatesi REACH kalebu 64 item kanthi total luwih saka 1,000 zat.

Ing 2015, Uni Eropa berturut-turut nerbitake Peraturan Komisi (EU) No 326/2015, (EU) No 628/2015 lan (EU) No1494/2015 ing warta resmi, ngarahake Peraturan REACH (1907/2006/EC) Annex XVII ( Daftar Watesan) direvisi kanggo nganyari metode deteksi PAH, watesan timbal lan senyawa, lan watesan syarat benzena ing gas alam.

Lampiran XVII nyathet kahanan kanggo panggunaan sing diwatesi lan konten sing diwatesi kanggo macem-macem bahan sing diwatesi.

Titik utama operasi

Akurat ngerti wilayah lan kahanan sing diwatesi kanggo macem-macem zat;

Layar metu bagean sing ana hubungane karo industri lan produk sampeyan saka dhaptar akeh bahan sing diwatesi;

Adhedhasar pengalaman profesional sing sugih, layar metu wilayah berisiko dhuwur sing bisa ngemot zat sing diwatesi;

Penyelidikan informasi zat sing diwatesi ing rantai pasokan mbutuhake alat pangiriman sing efektif kanggo njamin informasi sing akurat lan ngirit biaya.

Item Test liyane

jeneng zat Pedoman Bahan ing resiko instrumen tes
Tetrabromobisphenol A EPA3540C

Papan PCB, plastik, papan ABS, karet, resin, tekstil, serat lan kertas, lsp.

GC-MS

PVC

JY/T001-1996

Macem-macem lembaran PVC lan bahan polimer

FT-IR

asbes

JY/T001-1996

Bahan bangunan, lan pengisi cat, pengisi insulasi termal, insulasi kawat, pengisi saringan, sandhangan tahan geni, sarung tangan asbes, lsp.

FT-IR

karbon

ASTM E 1019

kabeh bahan

Analisa karbon lan belerang

belerang

awu

kabeh bahan

Analisa karbon lan belerang

senyawa azo

EN14362-2 & LMBG B 82.02-4

Tekstil, plastik, tinta, cat, pelapis, tinta, pernis, perekat, lsp.

GC-MS/HPLC

senyawa organik volatil total

Metode analisis termal

kabeh bahan

Headspace-GC-MS

fosfor

EPA3052

kabeh bahan

ICP-AES utawa UV-Vis

Nonylphenol

EPA3540C

bahan non logam

GC-MS

rantai cendhak parafin klorinasi

EPA3540C

Kaca, bahan kabel, plasticizer plastik, minyak pelumas, aditif cat, tahan api industri, antikoagulan, lsp.

GC-MS

zat sing ngrusak lapisan ozon

Koleksi Tedlar

Refrigerant, bahan insulasi panas, lsp.

Headspace-GC-MS

Pentaklorofenol

DIN53313

Kayu, Kulit, Tekstil, Kulit Samak, Kertas, lsp.

GC-ECD

formaldehida

ISO17375/ISO14181-1&2/EN120GB/T 18580

Tekstil, resin, serat, pigmen, pewarna, produk kayu, produk kertas, lsp.

UV-VIS

Naphthalenes polychlorinated

EPA3540C

Kawat, kayu, lenga mesin, senyawa finishing elektroplating, manufaktur kapasitor, tes minyak, bahan mentah kanggo produk pewarna, lsp.

GC-MS

Polychlorinated terphenyl

EPA3540C

Minangka coolant ing trafo lan minangka lenga insulating ing kapasitor, etc.

GC-MS, GC-ECD

PCB

EPA3540C

Minangka coolant ing trafo lan minangka lenga insulating ing kapasitor, etc.

GC-MS, GC-ECD

Senyawa organotin

ISO 17353

Agen antifouling lambung kapal, deodoran tekstil, agen finishing antimikroba, pengawet produk kayu, bahan polimer, kayata penengah penstabil sintetik PVC, lsp.

GC-MS

Tilak logam liyane

In-housed method & US

kabeh bahan

ICP, AAS, UV-VIS

Informasi babagan watesan bahan mbebayani

Undhang-undhang lan peraturan sing relevan Kontrol Zat Mbebayani
Petunjuk Kemasan 94/62/EC & 2004/12/EC Timbal Pb + Kadmium Cd + Merkuri Hg + Heksavalen Kromium <100ppm
Petunjuk Kemasan AS - TPCH Timbal Pb + Kadmium Cd + Merkuri Hg + Heksavalen Kromium <100ppmPhthalates <100ppm

PFAS dilarang (ora bisa dideteksi)

Direktif Baterei 91/157/EEC & 98/101/EEC & 2006/66/EC Merkuri Hg <5ppm Kadmium Cd <20ppm Timbal Pb <40ppm
Arahan Kadmium REACH Annex XVII Kadmium Cd<100ppm
Petunjuk Kendaraan Scrap 2000/53/EEC Kadmium Cd<100ppm Lead Pb <1000ppmMerkuri Hg<1000ppm Hexavalent chromium Cr6+<1000ppm
Arahan Phthalates REACH Annex XVII DEHP+DBP+BBP+DIBP ≤0.1wt%;DINP+DIDP+DNOP≤0.1wt%
Petunjuk PAHs REACH Annex XVII Oli ban lan pengisi BaP < 1 mg/kg ( BaP, BeP, BaA, CHR, BbFA, BjFA, BkFA, DBAhA ) total isi < 10 mg/kg kontak bola-bali langsung lan jangka panjang utawa jangka pendek karo kulit utawa plastik manungsa Utawa PAH <1mg/kg kanggo bagean karet, PAH apa wae <0,5mg/kg kanggo dolanan
Arahan Nikel REACH Annex XVII Pelepasan nikel <0,5 ug/cm/minggu
Ordinansi Kadmium Walanda Kadmium ing pigmen lan stabilisator pewarna <100ppm, kadmium ing gipsum <2ppm, kadmium ing elektroplating dilarang, lan kadmium ing negatif fotografik lan lampu neon dilarang
Arahan Pewarna Azo REACH Annex XVII <30ppm kanggo 22 pewarna azo karsinogenik
REACH Annex XVII Watesan kadmium, merkuri, arsenik, nikel, pentachlorophenol, terphenyl polychlorinated, asbes lan akeh zat liyane
RUU California 65 Timbal <300ppm (kanggo produk kabel sing dipasang ing piranti elektronik umum
California RoHS Kadmium Cd<100ppm Timbal Pb<1000ppmMerkuri Hg<1000ppm Heksavalen kromium Cr6+<1000ppm
Kode Peraturan Federal 16CFR1303 Watesan babagan Cat lan Produk Pabrikan sing Ngandhut Timbal Timbal Pb<90ppm
JIS C 0950 Sistem Label Bahan Berbahaya kanggo Produk Listrik lan Elektronik ing Jepang Watesan nggunakake enem bahan mbebayani

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita