Kabar

warta

Kabar

  • Amazon EU Responsible Person kanggo CE-Marking

    Amazon EU Responsible Person kanggo CE-Marking

    Sertifikasi CE Amazon Ing tanggal 20 Juni 2019, Parlemen lan Dewan Eropa nyetujoni peraturan EU anyar EU2019/1020.Peraturan iki utamane nemtokake syarat kanggo menehi tandha CE, sebutan lan operasi ...
    Waca liyane
  • Sertifikasi Radio FCC lan Registrasi Terminal

    Sertifikasi Radio FCC lan Registrasi Terminal

    Sertifikasi FCC-ID AS Produk elektronik sing mlebu pasar AS kudu tundhuk karo peraturan Komisi Komunikasi Federal lan lulus sertifikasi FCC.Dadi, kepiye cara nglamar sertifikasi FCC?T...
    Waca liyane
  • Ngendi entuk LAPORAN TEST CE RF?

    Ngendi entuk LAPORAN TEST CE RF?

    Pengujian Sertifikasi CE EU Sertifikasi CE nyedhiyakake spesifikasi teknis terpadu kanggo perdagangan produk saka macem-macem negara ing pasar Eropa, nyederhanakake prosedur perdagangan.Produk apa wae saka negara apa wae sing ...
    Waca liyane
  • Apa kabeh teknologi nirkabel mbutuhake sertifikasi FCC?

    Apa kabeh teknologi nirkabel mbutuhake sertifikasi FCC?

    Sertifikasi FCC Ing masyarakat modern, peralatan radio wis dadi bagéyan indispensable saka urip wong.Nanging, kanggo njamin keamanan lan legalitas piranti kasebut, akeh negara wis nggawe sertifikat sing cocog ...
    Waca liyane
  • Carane njaluk Bluetooth CE-RED Directive

    Carane njaluk Bluetooth CE-RED Directive

    Arahan CE-RED Arahan Peralatan Radio EU (RED) 2014/53/EU dileksanakake ing 2016 lan ditrapake kanggo kabeh jinis peralatan radio.Produsen sing adol produk radio ing Uni Eropa ...
    Waca liyane
  • Pengujian kontrol volume Sertifikasi HAC

    Pengujian kontrol volume Sertifikasi HAC

    Sertifikasi HAC FCC mbutuhake wiwit tanggal 5 Desember 2023, terminal genggam kudu memenuhi standar ANSI C63.19-2019 (HAC 2019).Standar kasebut nambahake syarat tes kontrol Volume, lan ...
    Waca liyane
  • Petunjuk lan Peraturan Tandha CE

    Petunjuk lan Peraturan Tandha CE

    Arahan EMC Kanggo ngerti ruang lingkup produk sertifikasi CE, sampeyan kudu ngerti pandhuan khusus sing kalebu ing sertifikasi CE.Iki kalebu konsep penting ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nguji audio kualitas dhuwur (Hi-Res)?

    Kepiye cara nguji audio kualitas dhuwur (Hi-Res)?

    Hai Res, uga dikenal minangka Audio Resolusi Tinggi utawa Audio Resolusi Tinggi, ora asing karo para penggemar headphone.Hi Res Audio minangka standar desain produk audio berkualitas tinggi sing diusulake lan ditetepake dening Sony, dikembangake dening JAS (Japan Audio Association) lan CEA (Consumer Elect...
    Waca liyane
  • Solusi Tes SAR: Tes SAR lan HAC

    Solusi Tes SAR: Tes SAR lan HAC

    Pengujian SAR Kanthi perkembangan teknologi informasi, masyarakat tambah prihatin babagan dampak radiasi elektromagnetik saka terminal komunikasi nirkabel ing ...
    Waca liyane
  • Layanan sertifikasi lan uji coba FCC USA

    Layanan sertifikasi lan uji coba FCC USA

    Sertifikasi FCC USA Sertifikasi FCC wajib lan ambang dhasar kanggo akses pasar ing Amerika Serikat.Ora mung mbantu njamin kepatuhan lan safety produk, nanging uga nambah ...
    Waca liyane
  • Sertifikasi Kesesuaian Layanan Tandha CE kanggo Eropa

    Sertifikasi Kesesuaian Layanan Tandha CE kanggo Eropa

    Tandha CE lan Sertifikat CE 1. Apa sertifikasi CE?Tandha CE minangka tandha safety wajib sing diusulake dening hukum EU kanggo produk.Iki minangka singkatan saka "Conformite Europeenne" ing basa Prancis.Kabeh produk sing ...
    Waca liyane
  • Apa pentinge sertifikasi CE?

    Apa pentinge sertifikasi CE?

    Sertifikasi CE Rega 1. Napa aplikasi kanggo sertifikasi CE?Sertifikasi CE nyedhiyakake spesifikasi teknis terpadu kanggo perdagangan produk saka macem-macem negara ing pasar Eropa, nyederhanakake perdagangan ...
    Waca liyane