BTF Testing Lab Specific Absorption Ratio (SAR) introduksi

SAR/HAC

BTF Testing Lab Specific Absorption Ratio (SAR) introduksi

katrangan singkat:

Rasio Penyerapan Spesifik (SAR) nuduhake energi radiasi elektromagnetik sing diserap dening massa unit materi saben unit wektu.Ing internasional, nilai SAR biasane digunakake kanggo ngukur efek termal saka radiasi terminal.Tingkat panyerepan spesifik, rata-rata sajrone wektu 6 menit, yaiku jumlah energi radiasi elektromagnetik (watt) sing diserap saben kilogram jaringan manungsa.Njupuk radiasi ponsel minangka conto, SAR nuduhake rasio radiasi sing diserap dening jaringan alus ing sirah.Sing luwih murah nilai SAR, kurang radiasi sing diserap dening otak.Nanging, iki ora ateges tingkat SAR langsung ana hubungane karo kesehatan pangguna ponsel..Ing istilah awam, tingkat panyerepan spesifik minangka ukuran dampak radiasi ponsel ing awak manungsa.Saiki, ana rong standar internasional, siji standar Eropa 2w/kg, lan liyane standar Amerika 1.6w/kg.Makna spesifik yaiku, njupuk 6 menit minangka wektu, energi radiasi elektromagnetik sing diserap saben kilogram jaringan manungsa ora ngluwihi 2 watt.

BTF kasil ngenalaken MVG (sadurungé SATIMO) sistem test SAR, kang versi nganyari adhedhasar sistem SAR asli lan ketemu standar paling anyar lan standar internasional mangsa.Sistem tes SAR nduweni karakteristik kacepetan tes cepet lan stabilitas peralatan sing dhuwur.Iki uga minangka sistem tes SAR sing paling akeh digunakake lan diakoni ing laboratorium internasional.Sistem bisa nindakake tes SAR kanggo produk GSM, WCDMA, CDMA, walkie-talkie, LTE lan WLAN.


Detail Produk

Tag produk

Kritéria ing ngisor iki wis ketemu

● YD/T 1644

● EN 50360

● EN 50566

● IEC 62209

● IEEE Std 1528

● Buletin FCC OET 65

● ARIB STD-T56

● AS/NZS 2772.1;62311;RSS-102

lan syarat testing SAR multi-nasional liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita