Pitakonan Sertifikat

Pitakonan Sertifikat

Sampeyan salah ngetik utawa laporan pitakon ora ana! Klik kanggo bali
Pitakonan sertifikat sukses! Download sertifikat

Pelanggan sing dihormati:

Matur nuwun kanggo nggunakake sistem pitakon sertifikat ing situs web iki.Pandhuan sing cocog kanggo operasi iki yaiku:

1. Kanggo penak sampeyan takon, sistem iki bisa ngakses database kanthi gampang kanthi ngetik nomer sertifikat.

2. Mangga isi nomer sertifikat supaya.

3. Sistem iki mung digunakake kanggo verifikasi validitas sertifikat sing wis takon.

4. Yen nomer certificate ora bener, informasi ora bakal dijupuk, lan sampeyan bakal hubungi Staff kanggo konfirmasi apa certificate iki asalé saka BTF Testing Lab.