Layanan sertifikasi lan uji coba FCC USA

warta

Layanan sertifikasi lan uji coba FCC USA

Sertifikasi FCC USA

Sertifikasi FCC wajib lan ambang dhasar kanggo akses pasar ing Amerika Serikat.Ora mung mbantu njamin kepatuhan lan safety produk, nanging uga nambah kapercayan konsumen ing produk kasebut, saéngga nambah nilai merek lan daya saing pasar perusahaan.

1. Apa sertifikasi FCC?

Jeneng lengkap FCC yaiku Komisi Komunikasi Federal.FCC ngoordinasi komunikasi domestik lan internasional kanthi ngontrol siaran radio, televisi, telekomunikasi, satelit, lan kabel.Kantor Teknik lan Teknologi FCC tanggung jawab kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo panitia, uga sertifikasi peralatan, kanggo njamin keamanan produk komunikasi nirkabel lan kabel sing ana gandhengane karo urip lan properti ing luwih saka 50 negara, Kolombia, lan Amerika Serikat.Akeh produk aplikasi nirkabel, produk komunikasi, lan produk digital (operasi ing frekuensi antarane 9KHz-3000GHz) mbutuhake persetujuan FCC kanggo mlebu pasar AS.

2. Apa jinis sertifikasi FCC?

Sertifikasi FCC utamane kalebu rong jinis sertifikasi:

Sertifikasi FCC SDoC: cocok kanggo produk elektronik biasa tanpa fungsi transmisi nirkabel, kayata televisi, sistem audio, lsp.

Sertifikasi ID FCC: dirancang khusus kanggo piranti komunikasi nirkabel kayata ponsel, tablet, piranti Bluetooth, kendaraan udara tanpa awak, lsp.

2

Sertifikasi Amazon FCC

3. Dokumen apa sing dibutuhake kanggo sertifikasi FCC?

● Label ID FCC

● Lokasi Label ID FCC

● Manual pangguna

● Diagram Skema

● Diagram Blok

● Teori Operasi

● Test Report

● Foto njaba

● Foto Internal

● Tes Foto Setup

4. Proses aplikasi sertifikasi FCC ing Amerika Serikat:

① Pelanggan ngirim formulir aplikasi menyang perusahaan kita

② Pelanggan nyiapake kanggo nyoba conto (produk nirkabel mbutuhake mesin frekuensi tetep) lan nyedhiyakake informasi produk (ndeleng syarat informasi);

③ Sawise lulus tes, perusahaan kita bakal ngetokake draf laporan, sing bakal dikonfirmasi dening pelanggan lan laporan resmi bakal ditanggepi;

④ Yen FCC SDoC, proyek wis rampung;Yen nglamar FCC ID, ngirim laporan lan informasi teknis kanggo TCB;

⑤ Tinjauan TCB rampung lan sertifikat ID FCC diterbitake.Agen tes ngirim laporan resmi lan sertifikat ID FCC;

⑥Sawise entuk sertifikasi FCC, perusahaan bisa masang logo FCC menyang peralatan.Produk teknologi RF lan nirkabel kudu diwenehi label karo kode ID FCC.

Cathetan: Kanggo produsen sing pertama kali nglamar sertifikasi ID FCC, kudu ndhaptar FCC FRN lan nggawe file perusahaan kanggo aplikasi kasebut.Sertifikat sing ditanggepi sawise review TCB bakal duwe nomer ID FCC, sing biasane kasusun saka "kode Grante" lan "kode produk".

5. Siklus dibutuhake kanggo sertifikasi FCC

Saiki, sertifikasi FCC utamane nguji radiasi produk, konduksi, lan konten liyane.

FCC SDoC: 5-7 dina kerja kanggo ngrampungake tes

FCC I: tes rampung ing 10-15 dina kerja

6. Apa sertifikasi FCC duwe wektu validitas?

Sertifikasi FCC ora duwe watesan wektu migunani lan umume bisa tetep valid.Nanging, ing kahanan ing ngisor iki, produk kasebut kudu disertifikasi maneh utawa sertifikat kasebut kudu dianyari:

① Pandhuan sing digunakake sajrone otentikasi sadurunge wis diganti karo instruksi anyar

② Modifikasi serius kanggo produk sing disertifikasi

③ Sawise produk kasebut mlebu pasar, ana masalah keamanan lan sertifikat kasebut dibatalake kanthi resmi.

4

Sertifikasi FCC SDOC


Wektu kirim: Mei-29-2024