Sertifikasi Headset Hi-res

Sertifikasi Headset Hi-res

katrangan singkat:

Hi-Res, uga dikenal minangka Audio Resolusi Tinggi, ora asing karo para penggemar headphone.Tujuan audio Hi-Res yaiku kanggo nampilake kualitas musik sing paling apik lan reproduksi swara asli, entuk pengalaman nyata saka atmosfer kinerja langsung saka penyanyi utawa pemain asli.


Detail Produk

Tag produk

Hi-Res, uga dikenal minangka Audio Resolusi Tinggi, ora asing karo para penggemar headphone.Tujuan audio Hi-Res yaiku kanggo nampilake kualitas musik sing paling apik lan reproduksi swara asli, entuk pengalaman nyata saka atmosfer kinerja langsung saka penyanyi utawa pemain asli.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita