HAC: Tes Kompatibel Alat Pangrungu

HAC: Tes Kompatibel Alat Pangrungu

katrangan singkat:

Kompatibilitas Hearing Aid (HAC) Iki minangka sertifikasi manawa ponsel digital ora bakal ngganggu AIDS pangrungu ing cedhak sadurunge komunikasi, yaiku, kanggo nguji kompatibilitas elektromagnetik ponsel lan AIDS pendengaran, sing dipérang dadi telung bagean: RF, T- coil lan tes kontrol Volume.


Detail Produk

Tag produk

Kompatibilitas Hearing Aid (HAC) Iki minangka sertifikasi manawa ponsel digital ora bakal ngganggu AIDS pangrungu ing cedhak sadurunge komunikasi, yaiku, kanggo nguji kompatibilitas elektromagnetik ponsel lan AIDS pendengaran, sing dipérang dadi telung bagean: RF, T- coil lan tes kontrol Volume.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita