Sertifikasi FCC Amerika Serikat

Sertifikasi FCC Amerika Serikat

katrangan singkat:

Sertifikasi FCC minangka sertifikasi EMC wajib ing Amerika Serikat, utamane kanggo produk elektronik lan listrik saka 9KHz nganti 3000GHz.Isi kasebut kalebu macem-macem aspek kayata radio, komunikasi, utamane masalah interferensi radio ing peralatan lan sistem komunikasi nirkabel, kalebu watesan interferensi radio lan cara pangukuran, uga sistem sertifikasi lan sistem manajemen organisasi.Tujuane kanggo mesthekake yen piranti elektronik ora nyebabake gangguan karo piranti elektronik liyane lan tundhuk karo syarat hukum lan peraturan AS.
Tegese sertifikasi FCC yaiku kabeh piranti elektronik sing diimpor, didol, utawa disedhiyakake menyang pasar AS kudu tundhuk karo syarat sertifikasi FCC, yen ora bakal dianggep produk ilegal.Bakal ngadhepi paukuman kayata denda, penyitaan barang, utawa larangan dodolan.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Nalika ngukur resolusi gambar sing direkam sinyal digital, luwih dhuwur resolusi kasebut, luwih jelas gambar kasebut.Kajaba iku, audio digital uga nduweni "resolusi" amarga sinyal digital ora bisa ngrekam audio linear kaya sinyal analog, lan mung bisa nggawe kurva audio nyedhaki linearitas.Lan Hi-Res minangka batesan kanggo ngitung derajat pemugaran linear.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita