Pambuka sertifikasi Pengujian Australia

Australia

Pambuka sertifikasi Pengujian Australia

katrangan singkat:

Sertifikasi Australia, kaya jeneng kasebut, minangka sertifikat sing ditanggepi dening pamrentah Australia sawise evaluasi produk, layanan utawa sistem.Sertifikasi Australia dipérang dadi telung kategori:

1, Kategori safety: kalebu: SAA/CSA (Australian Standards Association), AS/NZS (Australian and New Safety Standards Bureau), C-Tick (Australian National Insurance Agency), lsp.

2, kategori kualitas: kalebu: AQI (Australian Quality Industry ASSOCIATION), QAIRDUSTICAL SYSTEM INDIA ASSOCIATION (Australian National Standards Bureau);QS kanggo singkat;WHVE kanggo singkat;ACO, lsp;Ngandhut seri ISO9000, ISO14000, seri ISO18000 lan OHSAS18000 lan sertifikasi resmi internasional liyane.

3, kategori perlindungan lingkungan: kalebu: METLAB SOLUTION LTD.(American Society for Experimental Materials), METLAB SOLUTION PTE.Ltd. (Masyarakat Kanada kanggo Bahan Eksperimental), lsp.


Detail Produk

Tag produk

Rincian

Standards Australia International Limited (sadurungé SAA, Standards Association of Australia) iku badan pangaturan standar Australia.Ora ana sertifikat sertifikasi produk sing bisa diterbitake.Akeh perusahaan sing digunakake kanggo sertifikasi produk listrik Australia sing diarani sertifikasi SAA.

Australia lan Selandia Baru duwe sertifikasi lan pengakuan bebarengan.Produk listrik sing mlebu ing Australia lan Selandia Baru kudu memenuhi standar nasional lan disertifikasi kanggo safety produk dening badan akreditasi.Saiki, EPCS Australia minangka salah sawijining panguwasa sing nerbitake.

Pengenalan sertifikasi Pengujian BTF Australia (1)

Pambuka ACMA

Ing Australia, kompatibilitas elektromagnetik, komunikasi radio lan telekomunikasi dipantau dening Australian Communications and Media Authority (ACMA), ing ngendi sertifikasi C-Tick ditrapake kanggo kompatibilitas elektromagnetik lan peralatan radio, lan sertifikasi A-Tick ditrapake kanggo peralatan telekomunikasi.Cathetan: C-Tick mung mbutuhake gangguan EMC.

C-Tick Description

Kanggo produk listrik lan elektronik sing mlebu ing Australia lan Selandia Baru, saliyane tandha safety, uga kudu ana tandha EMC, yaiku, tandha C-tik.Tujuane kanggo nglindhungi sumber daya saka pita komunikasi radio, C-Tick mung nduweni syarat wajib kanggo nguji bagean gangguan EMI lan paramèter RF RF, supaya bisa diumumake dhewe dening pabrikan / importir.Nanging, sadurunge nglamar label C-tick, tes kasebut kudu ditindakake miturut AS/NZS CISPR utawa standar sing gegandhengan, lan laporan tes kasebut kudu disetujoni lan diajukake dening importir Australia lan Selandia Baru.Otoritas Komunikasi lan Media Australia (ACMA) nampa lan ngetokake nomer registrasi.

A-Tick Description

A-tick minangka tandha sertifikasi kanggo peralatan telekomunikasi.Piranti ing ngisor iki dikontrol dening A-Tick:

● Telpon (kalebu telpon tanpa kabel lan telpon seluler kanthi transmisi swara liwat protokol Internet, lsp.)

● Modem (kalebu dial-up, ADSL, lsp.)

● Mesin panjawab

● Ponsel

● Ponsel

● piranti ISDN

● Headphone telekomunikasi lan amplifier

● Peralatan kabel lan kabel

Ing cendhak, piranti sing bisa disambungake menyang jaringan telekomunikasi kudu nglamar A-Tick.

Pengenalan sertifikasi Pengujian BTF Australia (2)

Pambuka kanggo RCM

RCM minangka tandha sertifikasi wajib.Piranti sing wis entuk sertifikat safety lan nyukupi syarat EMC bisa didaftar ing RCM.

Kanggo nyuda rasa ora nyaman sing disebabake nggunakake macem-macem tandha sertifikasi, lembaga pemerintah Australia arep nggunakake tandha RCM kanggo ngganti tandha sertifikasi sing cocog, sing bakal ditindakake wiwit tanggal 1 Maret 2013.

Agen logo RCM asli duwe wektu transisi telung taun kanggo mlebu. Kabeh produk diwajibake nggunakake logo RCM wiwit 1 Maret 2016, lan Logo RCM anyar kudu didaftar dening importir sing nyata.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita