Sertifikasi tes EU

EU

Sertifikasi tes EU

katrangan singkat:

Ekspor menyang EU sertifikasi luwih umum: 1, sertifikasi CE;2, Sertifikasi E-Mark;3, sertifikasi RoHs;4, EN71 sertifikasi;5, Sertifikasi ErP;6. Instruksi Mekanik MD;7. Sertifikasi REACH;8. Sertifikasi WEEE;9, Sertifikasi GS.

Tandha CE minangka tandha sertifikasi safety sing dianggep minangka paspor kanggo produsen mbukak lan mlebu pasar Eropa.

Ing pasar EU, tandha "CE" minangka tandha sertifikasi wajib, manawa produk sing diprodhuksi dening perusahaan ing EU utawa produk sing diprodhuksi ing negara liya, supaya bisa nyebar kanthi bebas ing pasar EU, kudu dilebokake. kanthi tandha "CE" kanggo nuduhake manawa produk kasebut nyukupi syarat dhasar arahan "Metode Anyar Koordinasi Teknis lan standarisasi" EU.


Detail Produk

Tag produk

Klasifikasi sertifikasi pengujian Uni Eropa

Pambuka kanggo sertifikasi pengujian BTF EU (1)

1, Sertifikasi CE

Sertifikasi CE, yaiku, diwatesi kanggo syarat safety dhasar produk sing ora mbebayani kanggo manungsa, kewan lan barang, tinimbang syarat kualitas umum, arahan koordinasi mung nemtokake syarat utama, syarat arahan umum minangka tugas standar .Mula, makna sing akurat yaiku tandha CE minangka tandha kesesuaian keamanan tinimbang tandha kesesuaian kualitas.Apa "syarat utama" sing dadi inti saka arahan Eropa.

Pambuka kanggo sertifikasi pengujian BTF EU (2)

2, Sertifikasi E-Mark

E-Mark minangka Pasar Umum Eropa, kanggo turbin lan produk spare parts safety, gangguan lan gas exhaust, lan sapiturute miturut pranata Arahan Uni Eropa lan peraturan Komisi Ekonomi Eropa [Peraturan ECE], liwat produk kanggo nyukupi syarat sertifikasi, yaiku menehi sertifikat kesesuaian.Kanggo njamin safety nyopir lan syarat perlindungan lingkungan.Jumlah E-Mark sing diwenehake beda-beda miturut negara sertifikasi, contone, tandha E-Mark Luksemburg yaiku E13/e13.

Pambuka kanggo sertifikasi pengujian BTF EU (3)

3, Sertifikasi RoHs

Sertifikasi RoHS minangka sertifikasi sing mbatesi panggunaan bahan-bahan mbebayani tartamtu ing produk listrik lan elektronik.RoHS minangka singkatan saka "Watesan Bahan Berbahaya", tegese "Watesan Bahan Berbahaya".

4, Sertifikasi EN71

5, Sertifikasi ErP

6, MD Instruksi Mekanik

7, sertifikasi REACH

8, sertifikasi WEEE

9, Sertifikasi GS

10, Sertifikasi CB

11, sertifikasi GCF

12, Sertifikasi PAH


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita