Sertifikasi Pengujian ing AS lan Kanada

UAS BISA

Sertifikasi Pengujian ing AS lan Kanada

katrangan singkat:

Ana luwih akeh proyek sertifikasi ing Amerika Serikat, proyek sertifikasi umum kayata sertifikasi FCC, sertifikasi ETL, sertifikasi DOE, sertifikasi California 65 lan liya-liyane.

Jeneng lengkap FCC yaiku Komisi Komunikasi Federal, Cina kanggo Komisi Komunikasi Federal Amerika Serikat.Diadegake ing taun 1934 dening Undhang-undhang Komunikasi, iku sawijining lembaga independen saka pamrentah Amerika Serikat, langsung tanggung jawab marang Kongres.FCC ngoordinasi komunikasi nasional lan internasional kanthi ngontrol radio, televisi, telekomunikasi, satelit lan kabel.Kanggo njamin keamanan produk komunikasi radio lan kabel sing ana gandhengane karo urip lan properti, Kantor Teknik lan Teknologi FCC tanggung jawab kanggo dhukungan teknis Komisi lan tanggung jawab kanggo persetujuan peralatan.Akeh produk aplikasi radio, produk komunikasi lan produk digital kanggo mlebu pasar AS, kabeh mbutuhake persetujuan FCC.Komisi FCC nyelidiki lan nyinaoni macem-macem tahapan safety produk kanggo nemokake cara sing paling apik kanggo ngatasi masalah kasebut, lan FCC uga kalebu deteksi piranti radio, pesawat, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Program Sertifikasi Umum ing Amerika Serikat

Pambuka Sertifikasi Pengujian BTF ing AS lan Kanada (1)

Sertifikasi FCC

FCC minangka Komisi Komunikasi Federal Amerika Serikat (FCC).Sertifikasi FCC minangka sertifikasi wajib EMC Amerika Serikat, utamane kanggo produk elektronik lan listrik 9K-3000GHZ, sing nglibatake radio, komunikasi lan aspek masalah gangguan radio liyane.Produk sing tundhuk karo peraturan FCC kalebu AV, IT, produk radio lan oven microwave.

Pambuka Sertifikasi Pengujian BTF ing AS lan Kanada (2)

Sertifikasi FDA

Sertifikasi FDA, minangka sistem sertifikasi US Food and Drug Administration, nduweni peran penting ing pangembangan perusahaan lan produk.Sertifikasi FDA ora mung syarat sing dibutuhake kanggo mlebu ing pasar AS, nanging uga minangka pangayoman penting kanggo njamin keamanan produk lan nglindhungi kesehatan masarakat.Ing artikel iki, kita bakal njelajah konsep sertifikasi FDA, pentinge, lan apa tegese kanggo perusahaan lan produk.

Pambuka Sertifikasi Pengujian BTF ing AS lan Kanada (3)

Sertifikasi ETL

Sertifikasi Keamanan ETL USA, dening Thomas.Didegake ing taun 1896, Edison minangka NRTL (Laboratorium Akreditasi Nasional) sing diakreditasi dening OSHA Amerika Serikat (Administrasi Keselamatan lan Kesehatan Pekerjaan Federal).Kanggo luwih saka 100 taun, tandha ETL wis diakoni lan ditampa kanthi akeh dening pengecer lan manufaktur utama ing Amerika Utara, lan nduweni reputasi dhuwur kaya UL.

● Sertifikasi UL

● sertifikasi MET

● sertifikasi BPK

● Sertifikasi CP65

● sertifikasi CEC

● sertifikasi DOE

● Sertifikasi PTCRB

● Sertifikasi Energy Star

Sertifikasi umum ing Kanada:

1. Sertifikasi IC

IC minangka singkatan saka Industry Canada, tanggung jawab kanggo sertifikasi produk listrik lan elektronik menyang pasar Kanada.Produk kontrol kasebut kalebu: peralatan radio lan televisi, peralatan teknologi informasi, peralatan radio, peralatan telekomunikasi, peralatan medis teknik, lsp.

IC saiki mung nduweni syarat wajib ing interferensi elektromagnetik.

2. Sertifikasi CSA

Didegake ing taun 1919, CSA International minangka salah sawijining organisasi sertifikasi produk sing paling misuwur ing Amerika Utara.Produk sing disertifikasi CSA ditampa kanthi akeh dening para panuku ing Amerika Serikat lan Kanada (kalebu: Sears Roebuck, Wal-Mart, JC Penny, Home Depot, lsp.).Akeh manufaktur terkemuka ing donya (kalebu: IBM, Siemens, Apple Computer, BenQ Dentsu, Mitsubishi Electric, lan sapiturute) nggunakake CSA minangka mitra kanggo mbukak pasar Amerika Utara.Apa kanggo konsumen, bisnis, utawa pamrentah, duwe tandha CSA nuduhake manawa produk wis dipriksa, diuji, lan dievaluasi kanggo nyukupi pedoman safety lan kinerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita