Pengenalan proyek sertifikasi uji Jepang

Jepang

Pengenalan proyek sertifikasi uji Jepang

katrangan singkat:

Pasar Jepang nggandhengake kualitas produk, lan sertifikasi uga ketat.Nalika kita nindakake bisnis ekspor menyang Jepang, utamane e-commerce lintas wates, kita bakal ngadhepi akeh masalah sertifikasi Jepang, kayata sertifikasi PSE, sertifikasi VCCI, sertifikasi TELEC, sertifikasi T-MARK, sertifikasi JIS lan liya-liyane.

Antarane wong-wong mau, perdagangan ekspor, utamane e-commerce lintas-wates paling cocog karo item ing ngisor iki, sertifikasi PSE, sertifikasi VCCI, sertifikasi TELEC, sertifikasi tandha industri JIS, sertifikasi wajib T-MARK, sertifikasi Asosiasi Review Produk Terminal Komunikasi Listrik JATE, Sertifikasi laboratorium pasokan listrik JET.


Detail Produk

Tag produk

Jepang MIC, JATE, PSE lan VCCI

Pengenalan proyek sertifikasi uji BTF Jepang (5)

Pengenalan MIC

MIC minangka lembaga pamaréntah sing ngatur peralatan frekuensi radio ing Jepang, lan produksi, adol, lan operasi peralatan nirkabel ing Jepang kudu tundhuk karo peraturan teknis sing disetujoni dening Kementerian Dalam Negeri lan Komunikasi (MIC).

Pengenalan proyek sertifikasi uji BTF Jepang (1)

Pambuka kanggo JATE

Sertifikasi JATE (Japan Approvals Institute for Telecommunications Equipment) minangka sertifikasi kepatuhan kanggo peralatan telekomunikasi.Sertifikasi iki kanggo peralatan komunikasi ing Jepang, uga kabeh produk nirkabel sing disambungake menyang jaringan telpon utawa telekomunikasi umum kudu nglamar sertifikasi JATE.

Pengenalan proyek sertifikasi uji BTF Jepang (3)

Pambuka kanggo PSE

Miturut Japan's Electrical Product Safety Act (DENAN), 457 produk kudu lulus sertifikasi PSE kanggo mlebu pasar Jepang.Antarane, 116 produk kelas A yaiku piranti lan bahan listrik khusus, sing kudu disertifikasi lan ditempelake logo PSE (berlian), 341 produk Kelas B minangka piranti lan bahan listrik sing ora spesifik, sing kudu dideklarasikake dhewe utawa ditrapake kanggo pihak katelu. -sertifikat partai, menehi tandha PSE (bunder) logo.

Pengenalan proyek sertifikasi uji BTF Jepang (2)

Pambuka kanggo VCCI

VCCI minangka tandha sertifikasi Jepang kanggo kompatibilitas elektromagnetik lan dikelola dening Dewan Kontrol Sukarela kanggo Interferensi dening Peralatan Teknologi Informasi.Evaluasi produk teknologi informasi kanggo kepatuhan VCCI marang VCCI V-3.

Sertifikasi VCCI iku opsional, nanging produk teknologi informasi sing didol ing Jepang umume kudu duwe sertifikasi VCCI.Produsen kudu nglamar dadi anggota VCCI sadurunge bisa nggunakake logo VCCI.Supaya bisa diakoni dening VCCI, laporan tes EMI sing diwenehake kudu ditanggepi dening organisasi tes sing kadhaptar lan diakoni dening VCCI.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita