Pengujian Sertifikasi China

Cina

Pengujian Sertifikasi China

katrangan singkat:

Sertifikasi CCC lan CQC khusus ing China.

Jeneng lengkap sertifikasi 3C yaiku "sistem sertifikasi produk wajib", yaiku sistem penilaian kesesuaian produk sing dileksanakake dening pemerintah kanggo nglindhungi keamanan pribadi lan keamanan nasional konsumen, nguatake manajemen kualitas produk, lan ngetrapake sesuai karo hukum lan peraturan.Sing diarani Sertifikasi 3C yaiku sistem sertifikasi produk Wajib China, jeneng Inggris China Compulsory Certification, singkatan Inggris CCC.

CQC minangka badan sertifikasi nasional (NCB) sing makili China ing sistem multilateral mutual recognition (CB) saka International Electrotechnical Commission for Conformity Testing and Certification of Electrical Products (IECEE), lan badan sertifikasi nasional sing wis gabung karo International Certification Alliance. (IQNet) lan International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM).Bisnis pangenalan internasional antarane CQC lan akeh badan sertifikasi sing kondhang ing luar negeri, uga ijol-ijolan internasional sing ekstensif, nggawe CQC menang citra internasional sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Ana sawetara program sertifikasi utama ing China.

Pambuka pengujian Sertifikasi BTF China (1)

1, sertifikasi CCC

Sertifikasi 3C minangka sertifikasi wajib lan paspor kanggo mlebu pasar domestik.Minangka sertifikasi Keamanan Nasional (CCEE), sistem lisensi impor lan ekspor safety lan kualitas (CCIB), sertifikasi Kompatibilitas Elektromagnetik China (EMC) telu-ing-siji "CCC" sertifikasi, minangka simbol maju saka Administrasi Umum Kualitas China. Administrasi Pengawasan, Inspeksi lan Sertifikasi lan Administrasi Akreditasi Nasional lan standar internasional, ora bisa diganti.

Pambuka pengujian Sertifikasi BTF China (2)

2, sertifikasi CQC

Sertifikasi CQC minangka sertifikasi produk sukarela sing dirancang kanggo netepake lan konfirmasi manawa produk kasebut cocog karo kualitas, safety, kinerja, kompatibilitas elektromagnetik lan syarat sertifikasi liyane.Liwat sertifikasi CQC, produk entuk tandha CQC, sing nglambangake identifikasi kualitas lan kepatuhan produk.Sertifikasi CQC tujuane kanggo nglindhungi hak lan kapentingan konsumen, ningkatake kualitas produk, lan ningkatake daya saing perusahaan internasional.

Pambuka pengujian Sertifikasi BTF China (3)

3, persetujuan jinis SRRC

SRRC minangka syarat sertifikasi wajib Komisi Regulasi Radio Negara, lan wiwit tanggal 1 Juni 1999, Kamentrian Industri Informasi (MII) China wis mrentah supaya kabeh produk komponen radio sing didol lan digunakake ing China, Sertifikasi Persetujuan Tipe Radio kudu dipikolehi.

4, KTA

5. Laporan pemeriksaan mutu

6. RoHS Cina

7, sertifikat hemat energi China

8. Sertifikasi efisiensi energi China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita