Pengenalan proyek pengujian sertifikasi negara Timur Tengah

Timur Tengah

Pengenalan proyek pengujian sertifikasi negara Timur Tengah

katrangan singkat:

Negara Timur Tengah: Arab Saudi, Iran, Irak, Kuwait, UAE, Oman, Qatar, Bahrain, Turki, Israel, Palestina, Suriah, Libanon, Yordania, Yaman lan Siprus, Mesir, Libya, Tunisia, Aljazair, Maroko, Kepulauan Madeira, Kapuloan Azores.

Timur Tengah, uga dikenal minangka wilayah Timur Tengah, nuduhake wilayah wétan lan kidul Segara Mediterania, saka Mediterania wétan nganti Teluk Persia, nuduhake bagéan saka Asia Kulon lan Afrika Lor, kalebu Asia Kulon lan Mesir ing Afrika. kajaba Afghanistan, udakara 23 negara (kalebu Palestina), luwih saka 15 yuta kilometer persegi, 490 yuta jiwa.Tipe iklim utama yaiku iklim gurun tropis, iklim Mediterania lan iklim kontinental sedheng.Iklim gurun tropis paling nyebar.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka kanggo sertifikasi umum nasional China

● UAE: Sertifikasi EACS/TRA

● Kuwait: sertifikasi KUCSA

● Lraq: sertifikasi COC

● Lran: Sertifikasi VOC

● Mesir: COC/NTRA sertifikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita