Pambuka proyek sertifikasi uji Korea

Korea

Pambuka proyek sertifikasi uji Korea

katrangan singkat:

Sistem Sertifikasi keamanan produk elektronik lan listrik Korea, yaiku, Sertifikasi KC Mark (sertifikasi KC-MARK), yaiku Institut Standar Teknis Korea (KATS) miturut "Undang-undang Manajemen keamanan peralatan listrik" ing 1 Januari 2009 wiwit tanggal 1 Januari 2009. ngleksanakake sistem sertifikasi safety wajib.

Paling anyar "Undang-undang Manajemen Keamanan Peralatan Listrik" mbutuhake manawa miturut tingkat kerusakan produk sing beda-beda, sertifikasi KC dipérang dadi telung kategori: Sertifikasi Safety Wajib, Konfirmasi Safety Self-regulatory lan Konfirmasi Diri Supplier (SDoC).Wiwit 1 Juli 2012, kabeh produk elektronik lan listrik sing njaluk sertifikasi Korea ing ruang lingkup wajib kudu entuk sertifikat KC lan sertifikat KCC kanggo syarat Keamanan lan kompatibilitas elektromagnetik (EMC).

Saiki, total 11 kategori peralatan rumah tangga, produk audio lan video, peralatan lampu lan produk liyane ana ing lingkup kontrol sertifikasi tandha KC kanggo peralatan elektronik ing Korea.


Detail Produk

Tag produk

Rincian

Sertifikasi KC, utawa Sertifikasi Korea, minangka sertifikasi produk sing njamin produk tundhuk karo standar safety Korea - sing dikenal minangka standar K.Sertifikasi KC Mark Korea fokus ing pencegahan lan nyuda risiko sing ana gandhengane karo dampak safety, kesehatan utawa lingkungan.Sadurungé taun 2009, organisasi pamaréntah sing béda duwé 13 sistem sertifikasi sing béda-béda, sawetara sing sebagian tumpang tindih.Ing taun 2009, pamrentah Korea mutusake kanggo ngenalake sertifikasi tandha KC lan ngganti 140 tandha tes sadurunge.

Tandha KC lan sertifikat KC sing cocog padha karo tandha CE Eropa lan ditrapake kanggo 730 macem-macem produk kayata bagean mobil, mesin lan akeh produk elektronik.Tandha tes negesake manawa produk kasebut tundhuk karo standar safety Korea sing relevan.

Syarat standar K biasane padha karo standar IEC sing cocog (standar Komisi Elektroteknik Internasional).Senajan standar IEC padha, iku uga penting kanggo konfirmasi syarat Korea sadurunge ngimpor utawa sade menyang Korea.

Sertifikasi KC yaiku sing diarani sertifikasi adhedhasar pabrikan, tegese ora mbedakake antarane produsen lan pelamar.Sawise proses sertifikasi rampung, pabrikan lan pabrik nyata bakal katon ing sertifikat kasebut.

Pengenalan proyek sertifikasi uji BTF Korea (2)

Korea Kidul minangka salah sawijining negara industri sing paling penting lan inovatif ing donya.Kanggo entuk akses pasar, akeh produk sing mlebu pasar Korea kudu ngalami tes lan sertifikasi.

Badan Sertifikasi KC Mark:

Biro Standar Teknis Korea (KATS) tanggung jawab kanggo sertifikasi KC ing Korea.Iki minangka bagéan saka Departemen Perdagangan, Industri lan Energi (MOTIE).KATS nggawe kerangka peraturan kanggo dhaptar produk konsumen sing beda-beda kanggo njamin keamanan konsumen.Kajaba iku, dheweke tanggung jawab kanggo nggawe standar lan koordinasi internasional babagan standarisasi.

Produk sing mbutuhake label KC kudu dipriksa miturut Undhang-undhang Manajemen Kualitas Produk lan Kontrol Keamanan lan Undhang-undhang Keamanan Peralatan Listrik.

Ana telung badan utama sing diakoni minangka badan sertifikasi lan diijini nindakake tes produk, audit pabrik lan ngetokake sertifikat.Yaiku "Korea Testing Institute" (KTR), "Korea Testing Laboratory" (KTL) lan "Korea Testing Certification" (KTC).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita